Sucralose sötmedel 300 gram i pulverform

Sucralose (Sukralos) är ett kalorifritt sötningsmedel som är tillverkat av socker. Till skillnad från socker så kan kroppen inte ta upp Sucralose. Sucralose är 500 ggr sötare än socker och smakar som socker. Då sötman varar längre kan den uppfattas som 600 ggr sötare än socker. Man får testa för bästa dosering.
Redo att skickas!
Lagerstatus 2 st
SKU
48181
Vänligen logga in, för att lägga beställning
Avsett för livsmedelsindustri. Moms ingår i priset. Denna förpackning motsvarar 150 kg strösocker. Pulver. Blanda lösning efter hand det behövs. Lösning är svår att konservera, använd inom några dagar och förvara i kylskåp. Sucralose är ett kalorifritt sötningsmedel som är tillverkat av socker.


Ersätter socker i drycker, bakning och matlagning. Tål värme, ålder, pH. Håller full sötma över tid, i pulverform i kylskåp är livslängden ungefär som strösocker.

Till kaffe, te, vispgrädde, filmjölk. Till allt som inte måste ha "body", till saft får man sötman men ingen fyllighet. Men till allt som redan har fyllighet fungerar det perfekt. Smaken är som socker men stannar lite längre. Den som tycker sötman stannar för länge kan minska doseringen lite.
More Information
Enable Recurring Profile Nej
Fyndiq Exported Nej
No Surcharge On Order Nej
Exclude from Surcharge Nej
Apply MAP Nej
Skriv en egen recension
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Var vänlig Logga in eller skapa ett konto
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!