1kg Black Label 14-17% alkoholjäst. För jäsningar från 25 liter upp till 1000 liter. Jäser klart på 3-5 dagar. Temperaturtolerant, robust jäst.
Recept till 25 liter: Lös upp 6 kg socker i 6 liter hett vatten till en sockerlag. Tillsätt lagstadgad mängd frukt. Fyll upp med kallt vatten till en 25 liter. När temperaturen sjunkit under 39°C tillsätt 90 g jäst (3,6 g/l). Rör om i 1 minut. Jäser klart på 2-5 dagar.
För industrianvändning:
BLACK LABEL TURBO 1 KG
TEMPERATURTOLERANT JÄST
Aktiv torkad jäst med en blandning av makro- och mikronäringsämnen, vitaminer och spårmineraler
Alkoholtolerans 18%. 1KG
Temperaturtolerant jäst för jäsning av alkohol och alkobas för RTD-drycker (Ready to drink drinks, smaksatt jäst alkoholbas).
Denna turbojäst extraherar också smaker från frukt och druvor och är utmärkt för jäsning av brandy,
fruktbrandies, grappa, slivovitz och mer.
Det här är världens näst mest temperaturtoleranta jäststam och den mest
temperaturtoleranta jäststammen bland dem som kan extrahera smaker från
jäsning.
Upp till 18% alkoholproduktion: Den här jäststammen tål höga alkoholhalter
och är utmärkt vid tillverkning av vodka, viner, mäsk och alkobas med hög alkoholhalt
volymprocent (AVB) på upp till 18 procent (18%).
Dosering: 3,6 gram per liter jäsning. Tillsätt vid högst 39 °C vätsketemperatur.
Ställ alltid in testprover i laboratoriet eftersom doseringen ofta kan minskas.
För fermentering av volymer på 1000 liter eller mer, prova 1,7 gram per liter.
För vin och brandy testa med 25% dosering, 0,9 gram per liter.
Ingredienser: Makro- och mikrojästnäringsämnen, torkad jäst, vitaminer, spårmineraler,
skumdämpande medel. Förvaras i rumstemperatur, eller ännu bättre i kylskåp.
Validate your login