Doseringspump 10ML till läskkoncentrat

Doseringspump 10 ml/pump av livsmedelskvalitet som passar till flaskor med 500 ML läskkoncentrat.

Passar till Aromhuset läskkoncentrat som då alltid är redo att dosera direkt. 2 pumptag till 1/2 liter och 4 pumptag till 1 liter sockerfri läsk.

Passar till plastflaskor med 28 mm kapsyl, den vanligaste standarden. Dessa flaskor brukar ha en öppning med 25 mm innerdiameter.

Dosering läskkoncentrat kolsyremaskin: 2 pumptag (20 ML) till 1/2-liters läsk och 4 pumptag till 1-liters läsk. Obs: andra fabrikat behöver ofta mer koncentrat.

Aromhuset läskkoncentrat rekommenderas, ZERO serien som är helt sockerfri men smakar som vanlig läsk. För sötningsmedlet tillverkas av socker men är 600 ggr sötare.

Detta är en butik endast för återförsäljare och företag. För att se nettopriser måste du registrera dig först. Klicka på Skapa nytt konto.
Lagerstatus: Redo att skickas!
SKU
22728

Doseringspump för läskkoncentrat och andra livsmedel - doserar 10 ml

Perfekt till Aromhusets stora sortiment av läskkoncentrat för alla sorterna går att blanda med varandra. Så man kan göra sin egen Hallon-Cola eller Ananas-Passionsfrukt. 

Aromhusets sockerfria läskkoncentrat har ingen bismak av sötningsmedel. Därför är de ett miljövänligt alternativ tillsockerfri läsk som innehåller aspartam eller Cyklamat.

Dessutom kan vissa fruksmaker som Blodapelsin, Hallon, Passionsfrukt, Fruktexplosion (vuxensmak) och ananas blandas med vatten till Stilldrinkar som annars bara kan köpas dyrt drickfärdiga. 3 (30 ml) till ca en liter stilldrink. Ett gott sockerfritt alternativ till saft.

10 ml per pumptag. Passar plastflaskor med 28 mm kapsyl. Alltid rätt dosering utan att chansa eller använda mått.

Doseringspumpen för Aromhusets läskkoncentrat går 205 mm ner i flaskan, kan kortas ned till 145 mm och även användas till lägre flaskor.

Resistent mot de flesta kemikalier så pumpen kan också användas till rengöringsmedel, schampo, tvål med mera.

Livsmedelsgodkänd rejäl pump så den kan användas till dosering, fyllning av små flaskor, såser och koncentrat.